fbpx
Gor
 

Reference

Mojca Hafner

Mojca se je pod mojim vodstvom 2x kvalificirala (2016 in 2018) na svetovno prvenstvo v triatlonu Ironman, ki vsako leto poteka na Havajih. Osebni rekord pa je dosegla na evropskem prvenstvuv Ironmanu v Frankfurtu  9:53:55 kar je pomenilo absolutno 15. mesto.

Med drugim je večkratna zmagovalka svoje starostne kategorije na tekemah v Ironman in Ironman 70.3 razdalji. Leta 2014 je nastopila tudi na svetovnem prvenstvu v Ironmanu 70.3 v Kanadi.

V dolgem triatlonu pa je bila 2x državna prvakinja.

 

Klemen Rojnik

Klemen je bil prvi slovenski Ironman triatlonec, ki je naredil rezultatski preboj z LCHF prehrano! Leta 2013 je osvojil 2. mesto v svoji starostni kategoriji  na svetovnem prvenstvu v triatlonu Ironman na Havajih. Dosegel je izjemen čas 8:48:35, kar je v absolutni razvrstitvi pomenilo 27. mesto.

S Klemnom sem sodeloval kot njegov plavalni trener vso njegovo triatlonsko kariero.

 

Janez Klančnik

Že leta 2014 se mu je s prvim nastopom na triatlonu Ironman uspelo uvrstiti na svetovno prvenstvo na Havaje, kar je bil znak, da ima Janez velik potencial. Leta 2018 sva začela sodelovati, postal sem njegov triatlonski trener. Tako je v sezoni 2018 dosegel 3. mesto v svoji starostni kategoriji na znameniti triatlonski tekmi Challenge Roth in dosegel izjemen osebni rekord 8:53:49.

Jeseni je sledil nastop na polovičnem Ironman triatlonu v Kopru kjer je osvojil absolutno 3. mesto in 1. v svoji starostni kategoriji kar je bil najboljši slovenski dosežek na tej tekmi.

Sezono 2018 je zaključil z novim osebnim rekordom, ki ga je dosegel na Ljubljanskem maratonu. 42,2 km je pretekel v času 2:39:29!

 

Olimpija triatlon klub

Sem ustanovitelj Olimpija triatlon kluba (2014) in v njem delujem kot glavni trener.

 

Pomočnik selektoraj in kondicijski trener Triatlonske reprezentance Slovenije

V sezoni 2013 in 2014 sem bil vpet v delo mladinske in članske reprezentance Triatlonske zveze Slovenije. Deloval sem kot pomočnik selektorja in kondicijski trener.

Član Programsko-strokovnega sveta Triatlonske zveze Slovenije

Od leta 2017 sem član Programsko strokovnega sveta Triatlonske zveze Slovenije.

Predavatelj na kongresih (Kongres FZS), organizator praktičnih delavnic

Tudi pri Fitnes zvezi Slovenije so prepoznali moje prizadevanje, da trening moči čimbolj približam in vpeljem v trening vzdržljivostnih športnikov. Zato so me povabili, da trenerjem fitnesa predavam o pomenu vadbe za moč za vzdržljivostne športnike.

Raznim klubom in manjšim skupinam sem organiziral delavnice na temo treninga moči, gibljivosti, vdržljivosti ali pa snemanje in analizo plavalne oziroma tekaške tehnike.