fbpx
Gor
 

Moč in kondicija

TRENING

 

Področje moči in kondicije zajema najširši možen spekter obravnave gibalnih sposobnosti – človeka obravnava celostno! Pomembne sestavine so moč, hitrost, vzdržljivost, gibljivost, koordinacija, agilnost. Pri vsakem gibu ali gibanju so vse vedno prisotne. Vendar ene bolj, druge manj izražene in včasih močno “razglašene”. S treningom jih skušamo čim bolj “uglasiti”.

 

 

 

NAČINI SODELOVANJA

 

 

OSEBNI TRENING S TRENERJEM

  • namenjen je rekreativnim športnikom, osebam z gibalnimi težavami, kroničnimi bolečinami ali željo po oblikovanju telesa
  • s pomočjo izkušenega in izobraženega trenerja dvignite svojo formo, odpravite bolečine ali oblikujte telo
  • s trenerjem določite fiksne termine za 1, 2 ali 3 vadbene enote na teden, na katerih boste pod vodstvom trenerja izvajali treninge, ki vam jih bo predpisal.

 

KONDICIJSKI TRENING ŠPORTNIKOV

  • namenjen je vsem starostnim kategorijam športnikov s tekmovalno licenco Nacionalne panožne zveze
  • osnova je kondicijski trening, torej izboljšanje fizičnih sposobnosti pomembnih za šport. Na podlagi analize športne zvrsti in tehnike se določi gibalne sposobnosti, ki so potrebne za uspeh. Opravijo se potrebne laboratorijske in terenske meritve – diagnostika.
  • poleg tega se športniku nudi podpora pri regeneracijskih tehnikah, preventivni oziroma korekcijski vadbi, ki zmanjšuje možnost nastanka poškodb in postrehabilitaciji po poškodbah.

 

LOKACIJA TRENINGOV

Vse storitve izvajam v Ljubljani v Tivoli fitnes centru, kjer so odlični pogoji za vse vrste treningov, testiranj in terapij, ki jih opravljam.

* V cene ni všteta vstopnica v fitnes center!